زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ / افزایش کالابرگ به کجا رسید؟ بانک مرکزی: تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵ + جدول صعودی شدن قیمت نفت پس از افت ۷ درصدی در روز گذشته ذخایر نفت آمریکا در سطح هشدار؛‌قیمت نفت به 150 دلار می‌رسد جزییات پرداخت وام بازسازی مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ/ سقف وام چقدر است؟ واکنش بازار طلا و سکه به اخبار از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا/ طلای ۱۸ عیار چه تغییری کرد؟ / جدول قیمت‌ها آخرین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت‌ها کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ برای این افراد واریز نمی‌شود / زمان دقیق واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول اجاره این خانه در تهران ماهی ۱۲۰ میلیون تومان است/ جدول قیمت اجاره در پایتخت آخرین قیمت سکه و طلا دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

وزارت ارتباطات:مشکل اختلال پیام‌ رسان‌های ایرانی بزودی رفع شود

وزارت ارتباطات:مشکل اختلال پیام‌ رسان‌های ایرانی بزودی رفع شود مدیر مرکز اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن پوزش از اختلال به وجود آمده در اتصال به پیام‌رسان‌های ایرانی به دلیل قطعی برق گفت: اکنون بخشی از مشکلات رفع شده و تلاش می‌کنیم تا یک ساعت آینده این مشکل کامل رفع شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۲۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر «سید احسان خرامید» دوشنبه شب در گفت وگوی خبری افزود: ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه عصر امروز(دوشنبه) بود که مشکل شبکه تامین برق در یکی از دیتاسنترهای شرکت ارتباطات زیرساخت باعث شد حدود پنج دقیقه با قطعی برق مواجه شویم.

وی ادامه داد: پس از این قعطی با تلاش همکاران مشکل برق رسانی رفع شد و اکنون در تلاش هستیم تا فرایند فنی که پس از وصل شدن برق انجام شده را طی کرده و به زودی این اختلال را رفع شود تا ادامه خدمت‌رسانی انجام گیرد.

خرامید تاکید کرد: این مشکل در یکی از دیتاسنترها را به وجود آمده و مشکل سراسری نیست. کسانی که در این حوزه تخصص دارند در جریان هستند که پس از اتصال برق، مدت زمانی طول می‌کشد تا خدمت‌رسانی ادامه یابد. هر لحظه در تلاش هستیم تا به سرعت مشکل را رفع کنیم تا هموطنان بتوانند از پیام رسان‌های داخلی استفاده کنند.

مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات تصریح کرد: همه تلاش‌ خود را به کار می گیریم تا یک ساعت دیگر مشکل را رفع کنیم. اکنون بخشی از مشکل رفع شده اما برای رفع کامل به زمان بیشتری نیاز است. اطلاع‌رسانی و شفافیت در این زمینه حق مردم است.

وی افزود: مشکلات فنی اینچنینی مشکلاتی نیست که بتوانیم از قبل آن را به مردم عزیز اطلاع دهیم، اما عملکرد ما به این شکل است که به محض به دست آوردن اطلاعات تازه، حتما اطلاع‌رسانی را انجام می‌دهیم تا مردم و کسب و کارها دچار مشکل نشوند.

همچنین پیام‌رسان ایرانی «ایتا» با انتشار اطلاعیه‌ای درباره علت قطعی رخ داده در پیام‌رسان‌های ایرانی اعلام کرد: علت این قطعی اختلال در تامین برق یکی از مراکز داده است و این مشکل به زودی رفع می‌شود.

پیام‌رسان ایتا در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است: مشکل قطع ارتباط به دلیل اختلال در تامین برق یکی از مراکز داده بوجود آمده و هم اکنون تیم فنی در حال راه اندازی مجدد سرویس‌ها هستند.

این پیام‌رسان ایرانی ضمن عذرخواهی از کاربران اعلام کرد تا ساعاتی دیگر همه سرویس‌ها راه‌اندازی و به تدریج اتصال کاربران برقرار خواهد شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار